FAQ

Veelgestelde Vragen – SocialWil: TikTok Boost Diensten

Bij SocialWil staan we voor authenticiteit en kwaliteit. Met jarenlange ervaring en meer dan 100+ tevreden klanten, bieden we de beste prijs-kwaliteitverhouding in Nederland en België. Heb je vragen? Onze klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar!

Nee, vanwege regelgeving beschouwen we onze diensten als uitsluitend voor persoonlijk gebruik.

Razendsnel! De meeste bestellingen worden binnen enkele minuten verwerkt. Grotere bestellingen of accounts zonder video’s kunnen iets langer duren.

Hou rekening mee dat soms langer dan duren dan normaal. Soms kan het 48 uur duren totdat een bestelling geleverd is.

We bieden verschillende methoden aan, waaronder iDEAL, Creditcard en SEPA-overboeking. Zoek je iets anders? Neem contact met ons op!

Tijdens het verwerkingsproces wel. Maar zodra je bestelling is voltooid, kun je ervoor kiezen om je account weer privé te maken.

Als je naam veranderd of je profiel prive zet kunnen we niet automatics bijvullen van je volgers of likes.

We monitoren alle bestellingen gedurende de eerste 14 dagen. Mocht je het beloofde aantal volgers niet hebben bereikt, dan vullen we dit kosteloos aan.

Momenteel bieden we algemene volgers aan. Als je specifieke behoeften hebt, neem dan contact op met onze klantenservice voor maatwerkopties.

De volgers die je van ons ontvangt, zijn van premium kwaliteit en lijken op gewone accounts. Het is niet te onderscheiden dat ze zijn gekocht, waardoor de discretie wordt gewaarborgd.

Zeker! Je kunt verschillende pakketten naar wens combineren om je TikTok-profiel een volledige boost te geven.

We zijn hier om te helpen! Stuur ons een bericht met je specifieke behoefte, en we zullen ons best doen om een oplossing voor je te vinden.

Nog Vragen?

Geen zorgen! Stuur ons een berichtje en we zullen je zo snel mogelijk assisteren.

Contact opnemen